Zonnebloemauto

De Zonnebloemauto

De Zonnebloemauto is een comfortabele rolstoelauto. Hij is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De auto heeft maximaal vijf zitplaatsen (inclusief chauffeur) én ruimte voor een rolstoel of scootmobiel. Huren van een Zonnebloemauto kan al vanaf € 40 per dag. De eerste 100 kilometer zijn vrij en elke extra kilometer daarna kost € 0,20 (excl. de brandstofkosten). Ga naar www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto voor meer informatie of voor het maken van een reservering.

De Zonnebloem rolstoelauto is te huur bij ca. 50 locaties verpreid door heel Nederland. In Roosendaal wordt de Zonnebloemauto uitgegeven door Louwman, Vlierwerf 12, 4704 SB Roosendaal.

Zonnebloemautopas

Om gebruik te kunnen maken van de rolstoelauto heb je  een Zonnebloemautopas nodig. Deze pas staat op naam van de rolstoel- of scootmobielgebruiker. Deze kun je aanvragen via www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto. Deze pas kost eenmalig € 10.

Chauffeur nodig?

Wil je een Zonnebloemauto huren, maar ben je op zoek naar iemand die deze kan besturen? Dan kun je via de Zonnebloem gratis een vrijwillig chauffeur aanvragen.

Meer weten?

Bekijk hier de folder van de Zonnebloem.

Lettertype formaat aanpassen
Contrast