Week van de toegankelijkheid

Natuurmonumenten is voor Ieder(in) een belangrijke partner in deze week van de toegankelijkheid. Natuurmonumenten werkt hard aan het toegankelijk maken van 40 natuurgebieden en 10 speelnatuurplekken. Een groot deel daarvan is nu klaar en getest door ervaringsdeskundigen. Zo kan iedereen zonder obstakels van de natuur genieten!

Dat viert Natuurmonumenten met veel activiteiten in de Week van de Toegankelijkheid en een feestelijke middag in Oisterwijk op 16 oktober – in samenwerking met o.m. Ieder(in).

Voor die feestelijke middag in Oisterwijk op 16 oktober wil Ieder(in) nogmaals jullie aandacht vragen. Voor deze dag wordt de hele achterban van Ieder(in) uitgenodigd en we hopen dan ook dat deze in grote getale aanwezig zullen zijn met vrienden, familie, collega’s, etc. Wij hopen zeker op jullie komst als lokale clubs uit de mooie provincie Noord-Brabant waar deze dag plaats zal vinden. Natuurlijk hopen we ook dat jullie deze oproep zullen delen met jullie achterban, zodat we de 16de met velen samen van de natuur kunnen genieten. Meer informatie vinden jullie op de volgende website, waar je je ook kan aanmelden.

https://www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-oisterwijk/nieuws/kom-op-16-oktober-naar-het-event-onbeperkt-genieten-de