Artikel BN De Stem 28-11-2019: Bestuurders krijgen boete bij onterecht parkeren op een invalideparkeerplaats

Vandaag in BN De Stem verscheen er een bericht over het parkeren op een invalideparkeerplaats door bestuurders zonder een invaliden-parkeerkaart bij het ziekenhuis. Lees hier het bericht. RoGeP waarschuwt al jaren via een actie, dat dit niet toegestaan is en wat de hoogte van een eventuele boete zal zijn. Nu is er eindelijk gehandhaafd op het parkeren door niet-invalide bestuurders. Lees hier ook ons interview dat verscheen in De Stem van 8 mei 2017, waarin wij alles hebben uitgelegd rond onze actie.

Hieronder vindt u nog eens de parkeerkaart, zoals wij deze onder de ruitenwissers steken, indien men toch parkeert op een invalidenparkeerplaats zonder in het bezit te zijn van een geldige invaliden-parkeerkaart of deze vergeet zichtbaar weg te leggen.