In memoriam: Ton Klaver

Op zaterdag 30 oktober is onze zeer gewaardeerde vrijwilliger Ton Klaver overleden.

Ton heeft zich 20 jaar lang ingezet voor het Roosendaals Gehandicaptenplatform, in het bijzonder voor ons scholenproject. Hij ging met het ‘grote’ Ganzenbordspel alle basisscholen in de gemeente Roosendaal af, want Ton vond het belangrijk om jonge en vitale mensen te vertellen en vooral zelf te laten ervaren, wat het betekent om te moeten leven met beperkingen.

Ton bracht zijn taak met veel passie en deskundigheid, altijd bereid om leerlingen te helpen en gebruikte daarbij het ganzenbordspel, waarbij leerlingen uit de groepen 7 en 8, door het beantwoorden van schriftelijke vragen en het uitvoeren van opdrachten, meer inzicht en betrokkenheid werd bijgebracht in wat het betekent om te moeten leven met beperkingen.

15 jaar lang heeft Ton met veel zorg ook alle middelen, die nodig zijn voor het scholenproject, thuis opgeslagen, verzorgd en vernieuwd.

Wij gaan Ton heel erg missen, een man met een missie, die het belangrijk vond kennis en ervaring over te dragen aan andere mensen, maar vooral aan jonge mensen. Deze doelgroep betekende veel voor hem.

Wij wensen zijn vrouw Hanny en de familie veel energie en kracht, om dit verlies te dragen.

Ton, namens RoGeP en al zijn vrijwilligers:

BEDANKT VOOR ALLES!!!