Zonnebloemauto

De Zonnebloemauto

De Zonnebloemauto is een comfortabele rolstoelauto. Hij is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. De auto heeft maximaal vijf zitplaatsen (inclusief chauffeur) én ruimte voor een rolstoel of scootmobiel. Huren van een Zonnebloemauto kan al vanaf € 45,00 per dag. De eerste 100 kilometer zijn vrij en elke extra kilometer daarna kost € 0,20 (excl. de brandstofkosten). Ga naar www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto voor meer informatie of voor het maken van een reservering.

De Zonnebloem rolstoelauto is te huur bij ca. 50 locaties verspreid door heel Nederland. In Roosendaal wordt de Zonnebloemauto uitgegeven door Louwman, Vlierwerf 12, 4704 SB Roosendaal.

Brandstofkosten

Brandstofkosten zijn voor eigen rekening. Je krijgt de Zonnebloemauto altijd volgetankt mee en levert hem ook weer volgetankt in. De elektrische auto’s zijn hierop een uitzondering: deze krijg je met een volle accu mee, maar hoef je niet vol af te leveren. Met de gratis laadpas van Vattenfall laad je tijdens je huurdag de auto kosteloos op. Deze elektrische auto is alleen beschikbaar in Utrecht, Arnhem en Amsterdam.

Zonnebloemautopas

Om gebruik te kunnen maken van de rolstoelauto heb je  een Zonnebloemautopas nodig. Deze pas staat op naam van de rolstoel- of scootmobielgebruiker. Deze kun je aanvragen via www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto. Deze pas kost eenmalig € 10,00.

Chauffeur nodig?

Wil je een Zonnebloemauto huren, maar ben je op zoek naar iemand die deze kan besturen? Dan kun je via de Zonnebloem gratis een vrijwillig chauffeur aanvragen.