Berichtje van de gemeente Roosendaal.

Op verzoek van de gemeente Roosendaal plaatsen wij onderstaand bericht:

Droom jij ook van een gemeente Roosendaal waarin iedereen zich thuis voelt? Waarin iedereen zich veilig voelt en ervaart: “Ik mag er zijn”? Ook voor iedereen die een ziekte of handicap heeft, moeite heeft met taal, een ‘andere’ sexuele voorkeur heeft? Wij ook! Sterker nog, we gaan samen met jou en andere inwoners aan de slag om dat te bereiken. Zodat er op school, op het werk, op straat en al die andere plekken in onze stad en dorpen geen vooroordelen meer zijn, geen discriminatie en geen uitsluiting. Alleen nog maar acceptatie en respect ♥ Laat nu jouw stem horen en deel je verhaal. Zodat we met al die verhalen aan de slag kunnen voor een mooie campagne.   

Wat heb jij nodig om jezelf te kunnen zijn en geaccepteerd te worden, zonder vooroordelen en discriminatie? Beschrijf eens hoe dat er voor jou uit ziet. Heb je tips voor andere mensen?  

Stuur jouw bericht naar inclusie@goedzooi.com. Je kunt ook een Whatsapp bericht sturen naar nummer +31 76 700 26 40 of een bericht inspreken en dit via Whatsapp sturen naar nummer +31 76 700 26 40. Dankjewel! 

Goedzooi is onze creatieve partner. Goedzooi gaat zorgvuldig om met alle inzendingen en zorgt ervoor dat deze samenkomen als de campagne gemaakt gaat worden. Ook met jouw gegevens gaan we vertrouwelijk om.